DigimonTR RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DigimonTR RPG

Digimon RPG Güncel Forumu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

hikayeler bölümü

2 posters
YazarMesaj
omegamon_tamer
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
omegamon_tamer

Nerden : digimon deyince açılımını digital moruk sanan bi köy

hikayeler bölümü Empty
MesajKonu: hikayeler bölümü   hikayeler bölümü Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 2:50 pm

arkadaşlar çoğu kişinin hikayeleri var bunları buraya yazarsak daha iyi olur
zaten benim hikayem herşeyi değiştirecek hemde herşeyi
şahsen benim hikayem şöyle
ben daha küçükken bizim oralarda eki bi köşk vardı ö köşke bi gün girdiğimde devimon NEO vb. götüler vardı havada dönen 7 digi-egg lere kötü virüsler aşılıyolardı ve her digi egg in üstünde ''bu digi egg in içinde dünyayı kurtaracak olan 7 kadim savaşçıdan biri duruyor bunlar ....mon ....mon ...mon .....mon ...mon ...mon ....mon durlar'' birden büyük bi patlama gerçekleşti ve bir melek digion o digi egg leri kurtardı ve beni görüp ana bir digi-egg ve bir digivice verdi ve diğerlerinide dağatı o an botomon geldi veve anu agumon 2006 yaptım ama çok öfkeliydi ona öfke kontrolü yapmayı öğrettim sonra ona her şeyi açıkladım
....mon lar gerekli kişiye söylenecektir

En son omegamon_tamer tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 3:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BlackWargreymon
RPG Modu
RPG Modu
BlackWargreymon

hikayeler bölümü Empty
MesajKonu: Geri: hikayeler bölümü   hikayeler bölümü Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 2:54 pm

Onaylanmadı...

hikayeler bölümü
1 sayfadaki 1 sayfası