omegamon_tamer Profesyonel RPG Oyuncusu
Mesaj Sayısı : 442 Kayıt tarihi : 12/09/10 Nerden : digimon deyince açılımını digital moruk sanan bi köy
| Konu: hikayeler bölümü Çarş. Eyl. 15, 2010 2:50 pm | |
| arkadaşlar çoğu kişinin hikayeleri var bunları buraya yazarsak daha iyi olur zaten benim hikayem herşeyi değiştirecek hemde herşeyi şahsen benim hikayem şöyle ben daha küçükken bizim oralarda eki bi köşk vardı ö köşke bi gün girdiğimde devimon NEO vb. götüler vardı havada dönen 7 digi-egg lere kötü virüsler aşılıyolardı ve her digi egg in üstünde ''bu digi egg in içinde dünyayı kurtaracak olan 7 kadim savaşçıdan biri duruyor bunlar ....mon ....mon ...mon .....mon ...mon ...mon ....mon durlar'' birden büyük bi patlama gerçekleşti ve bir melek digion o digi egg leri kurtardı ve beni görüp ana bir digi-egg ve bir digivice verdi ve diğerlerinide dağatı o an botomon geldi veve anu agumon 2006 yaptım ama çok öfkeliydi ona öfke kontrolü yapmayı öğrettim sonra ona her şeyi açıkladım ....mon lar gerekli kişiye söylenecektir
En son omegamon_tamer tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 3:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BlackWargreymon RPG Modu
| Konu: Geri: hikayeler bölümü Çarş. Eyl. 15, 2010 2:54 pm | |
| | |
|