DigimonTR RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DigimonTR RPG

Digimon RPG Güncel Forumu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Deniz Kenarındaki Karanlık

2 posters
YazarMesaj
BlackWargreymon
RPG Modu
RPG Modu
BlackWargreymon

Deniz Kenarındaki Karanlık Empty
MesajKonu: Deniz Kenarındaki Karanlık   Deniz Kenarındaki Karanlık Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 8:11 pm

Andromon'u atlattıktan sonra Ergin'e söylediğim gibi deniz kenarına gittim ama hava birden bire kararmıştı.İçimde bir ürperti hissettim.Sanki karanlığa doğru çekiliyordum.BlackAgumon bağırdı:''Hayırr!! Dark Baby Flame!!'' Arkamdan bir ses geldi.Arkama döndüğüm anda dehşet verici havasıyla Devimon'u gördüm.

Deniz Kenarındaki Karanlık Devimon
Devimon 21 Level

Saldırıları:
Death Claw
Razor Wing
Hell Contract
Death Hand
Deadly Nail

Deniz Kenarındaki Karanlık Devimon-1-1
Yüzündeki kendinden emin ve dehşet verici tavır onun gerçek bir virüs olduğunu kanıtlıyordu...
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

Nerden : Human Spirit Of Light: Wolfmon--------Licht Sieger: 100--Licht Kugel: 90--Zwei Sieger: 120--Strahl: 80

MesajKonu: Geri: Deniz Kenarındaki Karanlık   Deniz Kenarındaki Karanlık Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 8:19 pm

Devimon Drabble'a saldırmak için pençesini geri çekti. Tam o anda bunu gördüm.

"DRABBLE!"

Koştum ve tam vaktinde onu itmeyi başardım. Ama yaralanmıştım.

Dracomon bana baktı. Gözleri G Shurunen beyazına döndü. Yüzünü Devimon'a çevirdi:
"SEN! BUNU ÖDEYECEKSİN!"
BlackWargreymon
RPG Modu
RPG Modu
BlackWargreymon

MesajKonu: Geri: Deniz Kenarındaki Karanlık   Deniz Kenarındaki Karanlık Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 8:22 pm

Devimon:''Seni yanıma daha sonra alacağım...'' dedi ve tekrar kayboldu ben gerçek bir dehşet içinde yürümeye başladım.Ne demek istemişti.Bu sorularla yürürken WGT'nin yanımda yaralı olduğuunu ancak farketmiştim.Ve sonra bir Flymon'un bize doğru geldiğini farkettim...

Deniz Kenarındaki Karanlık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Deniz şeysi... Havası