BlackWargreymon RPG Modu
| Konu: Deniz Kenarındaki Karanlık Salı Eyl. 14, 2010 8:11 pm | |
| Andromon'u atlattıktan sonra Ergin'e söylediğim gibi deniz kenarına gittim ama hava birden bire kararmıştı.İçimde bir ürperti hissettim.Sanki karanlığa doğru çekiliyordum.BlackAgumon bağırdı:''Hayırr!! Dark Baby Flame!!'' Arkamdan bir ses geldi.Arkama döndüğüm anda dehşet verici havasıyla Devimon'u gördüm. Devimon 21 LevelSaldırıları:Death Claw Razor Wing Hell Contract Death Hand Deadly Nail Yüzündeki kendinden emin ve dehşet verici tavır onun gerçek bir virüs olduğunu kanıtlıyordu... | |
|
War-Grey-Tamer RPG Modu
Mesaj Sayısı : 2543 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 28 Nerden : Human Spirit Of Light: Wolfmon--------Licht Sieger: 100--Licht Kugel: 90--Zwei Sieger: 120--Strahl: 80
| Konu: Geri: Deniz Kenarındaki Karanlık Salı Eyl. 14, 2010 8:19 pm | |
| Devimon Drabble'a saldırmak için pençesini geri çekti. Tam o anda bunu gördüm.
"DRABBLE!"
Koştum ve tam vaktinde onu itmeyi başardım. Ama yaralanmıştım.
Dracomon bana baktı. Gözleri G Shurunen beyazına döndü. Yüzünü Devimon'a çevirdi: "SEN! BUNU ÖDEYECEKSİN!" | |
|
BlackWargreymon RPG Modu
| Konu: Geri: Deniz Kenarındaki Karanlık Salı Eyl. 14, 2010 8:22 pm | |
| Devimon:''Seni yanıma daha sonra alacağım...'' dedi ve tekrar kayboldu ben gerçek bir dehşet içinde yürümeye başladım.Ne demek istemişti.Bu sorularla yürürken WGT'nin yanımda yaralı olduğuunu ancak farketmiştim.Ve sonra bir Flymon'un bize doğru geldiğini farkettim... | |
|