Kojiro Yeni Oyuncu
| Konu: Tamer: Sasaki Kojiro Salı Haz. 05, 2012 3:15 am | |
| Tamer: Sasaki Kojiro Digimon:Flamon Lwl:10 Hp:500 Exp:0/1000 Saldırıları: Baby Salamander-120 Flame Tail-80 Flame Toss-100[Burned]] Evrim ağacı: Agunimon-Vritamon-Kaizer Greymon Bits: 500 Digivice : Blue and silver digivice RPout: Normalde digimonum onaylanana kadar bekliycektim ama 5 gün geçtiğinden açtım. Birde imzama eklemem gereken başka bir şeyler daha varsa yazın lütfen
En son Kojiro tarafından Salı Haz. 05, 2012 5:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Osmen RPG Modu
Mesaj Sayısı : 670 Kayıt tarihi : 09/07/11 Yaş : 29 Nerden : Nabacan Gelcen Mİ!
| Konu: Geri: Tamer: Sasaki Kojiro Salı Haz. 05, 2012 9:19 am | |
| Out:Farkındaysanız birde insanız ve hayatımızdA VAR VE SU ANDA EVDEN COK UZAK OLMAMA rağmen bakıyorum gene buraya o yüzden biraz mazur görmenizde gerekebilir ayrıca o 5 gün beklemek senin sucun digimon seciminede aynı anda yazmıssın birini gördüm fakat diğerini görmedim bosunamı diyoruz tek tek yazın diye
Şimdi gelelim profiline:; 1-Digiviceni Değiştir Orda belirmistim alınmamıs adventure digivice olmalı ismi siz koyucaksınız. 2-Kalanları düzelt. 3-İmzanda Digivice Eksik
Bukadar bunları yapınca onaylıcam ve başlayabileceksin | |
|
Kojiro Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: Tamer: Sasaki Kojiro Salı Haz. 05, 2012 5:13 pm | |
| - Osmen demiş ki:
- Out:Farkındaysanız birde insanız ve hayatımızdA VAR VE SU ANDA EVDEN COK UZAK OLMAMA rağmen bakıyorum gene buraya o yüzden biraz mazur görmenizde gerekebilir ayrıca o 5 gün beklemek senin sucun digimon seciminede aynı anda yazmıssın birini gördüm fakat diğerini görmedim bosunamı diyoruz tek tek yazın diye
Şimdi gelelim profiline:; 1-Digiviceni Değiştir Orda belirmistim alınmamıs adventure digivice olmalı ismi siz koyucaksınız. 2-Kalanları düzelt. 3-İmzanda Digivice Eksik
Bukadar bunları yapınca onaylıcam ve başlayabileceksin Düzelttim. | |
|
Osmen RPG Modu
Mesaj Sayısı : 670 Kayıt tarihi : 09/07/11 Yaş : 29 Nerden : Nabacan Gelcen Mİ!
| Konu: Geri: Tamer: Sasaki Kojiro Çarş. Haz. 06, 2012 7:30 am | |
| | |
|