Osmen RPG Modu
Mesaj Sayısı : 670 Kayıt tarihi : 09/07/11 Yaş : 29 Nerden : Nabacan Gelcen Mİ!
| Konu: Başlangıç Digimonları:) Salı Mayıs 01, 2012 3:20 pm | |
| Arkadaşlar Baktım Herkes Aynı Sorunla Karşılaşıyor Bende Bütün Başlangıç Digimonlarını Araştırdım.Aralarında alınmış olanlar varsa söyleyin çıkarayım.Sonra Alınanlarıda çıkaralım.Böyle böyle Devam Edelim...
Alınmamış Rookie[Child] Seviyeler::.
-Alraumon -Arkadimon -Armadimon -Tapirmon -Betamon -Betamon X -Black Guilmon -Burgamon -Balistamon -Clear Agumon -Commandramon -Coronomon -Dokunemon -Dracumon -Ebi Burgamon -Elecmon X -Falcomon 2006 -Floramon -Black Gabumon -Gabumon X -Crabmon -Crabmon X -Gazimon -Gazimon X -Gizamon -Goburimon -Gomamon X -Gotsumon -Guilmon X -Hagurumon -Kamemon -Keramon -Koemon -Kokabuterimon -Kokuwamon -Kotemon[ -Kudamon -Kudamon 2006 -Kunemon -Labramon -Lalamon -Liollmon -Lopmon -Lucemon -Lunamon -Muchomon -Mushroommon -Neemon -Otomamon -Red Otomamon _Otomamon X -Pawn Chessemon Black -Pawn Chessemon White _Penguinmon -PetitMamon -Fasukomon -Piyomon -Salamon X -Psychemon -Shamanmon -Snow Goburimon -Solarmon -Strabimon -Swimmon -Syakomon -Syakomon X -Spadamon -Tinkermon -Toy Agumon -Black Toy Agumon -Tsukaimon -Tyumon -Snow Agumon -Snow Agumon 2006
En son Osmen tarafından C.tesi Haz. 16, 2012 2:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
MERT12 Admin
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 99 Nerden : Nereye
| Konu: Geri: Başlangıç Digimonları:) Ptsi Mayıs 07, 2012 7:41 pm | |
| bu konu yeniler için yararlı olacağını düşünüyorum teşekkürler | |
|