HeavenLeader Yeni Oyuncu
| Konu: Karakter:Hasan Paz Nis. 01, 2012 3:05 pm | |
| Ad: Hasan Digimon: Shoutmon Benim Hikayem: ------------------- Her gün yaptığım gibi bilgisayarın başında vakit öldürürken garip bir sesle irkildim. Pencereden baktığımda gök yüzünde dolaşan bazı karartılar gördüm ilk başta çok korkmuştum ama daha sonra ne olduklarını öğrenmek için Evden dışarı çıktım. Evden çok uzaklaşmıştım Dağların arkasında bir Işık gördüm ve oraya doğrugittim... Gördüğümşey bir grup yaratığın dünya üzerinde bişey aradıklarını konuşuyorlardı ama ben bir hata yapıp birden saklandığım kayayı yerinden oynattım o sırada içlerinden biri "Bizi Buldular!!!" diye bağırıp peşime takıldılar! Kaçmaya başladım... Koşarken bir anda önümde gördüğüm o ışık bitiverdi ve ışıktan bir ses "EĞİL!!!" diye bağırdı. Eğildim ve ışığın içinden başka yaratıklar çıktı ve peşimde olanlara saldırmaya başladılar... Uzun süren kapışmanın ardından bana yardım etmeye çalışanlar birer birer düşmeye başladı O an cesaretlendim ve bende Onlara yardım ettim ama çok geç kalmıştım o anda hepimizin öleceğini düşünüyordum... işte tüm umutların tükendiği anda Adı Shoutmon olan başka bir yaratık bizi oradan kurtardı ve Işığın içine doğru hepimizi sürükledi... Shoutmon yaralanmıştı ona doğru elimi uzattığımda parmaklarımın ucunda bir cihazbelirdi diğer yaratıklar "Efsanevi Xros Loader!!!" diye bağırdı ve shoutmonda bana "Sen Efsanevi Generalsin!!!" dedi, ben cihaza dokunduğumanda Beyaz görünümlü Xros Loader Altın Sarısı bir renk aldı ve macera böyle başladı. | |
|
War-Grey-Tamer RPG Modu
Mesaj Sayısı : 2543 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 28 Nerden : Human Spirit Of Light: Wolfmon--------Licht Sieger: 100--Licht Kugel: 90--Zwei Sieger: 120--Strahl: 80
| Konu: Geri: Karakter:Hasan Paz Nis. 01, 2012 3:09 pm | |
| Onaylandı. | |
|