DigimonTR RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DigimonTR RPG

Digimon RPG Güncel Forumu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Karakter:Hasan

2 posters
YazarMesaj
HeavenLeader
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
HeavenLeader

Karakter:Hasan Empty
MesajKonu: Karakter:Hasan   Karakter:Hasan Icon_minitimePaz Nis. 01, 2012 3:05 pm

Ad: Hasan
Karakter:Hasan Taiki_Kudou_%28Hunters%29_t
Digimon: Shoutmon
Karakter:Hasan Images?q=tbn:ANd9GcRcWYXFv9gzXUpZSwSNKiHRiD8HrybEpbLVh34H9VzuL1VB_zwHVITOr10xZg

Benim Hikayem:
-------------------
Her gün yaptığım gibi bilgisayarın başında vakit öldürürken garip bir sesle irkildim. Pencereden baktığımda gök yüzünde dolaşan bazı karartılar gördüm ilk başta çok korkmuştum ama daha sonra ne olduklarını öğrenmek için Evden dışarı çıktım. Evden çok uzaklaşmıştım Dağların arkasında bir Işık gördüm ve oraya doğrugittim... Gördüğümşey bir grup yaratığın dünya üzerinde bişey aradıklarını konuşuyorlardı ama ben bir hata yapıp birden saklandığım kayayı yerinden oynattım o sırada içlerinden biri "Bizi Buldular!!!" diye bağırıp peşime takıldılar! Kaçmaya başladım... Koşarken bir anda önümde gördüğüm o ışık bitiverdi ve ışıktan bir ses "EĞİL!!!" diye bağırdı. Eğildim ve ışığın içinden başka yaratıklar çıktı ve peşimde olanlara saldırmaya başladılar... Uzun süren kapışmanın ardından bana yardım etmeye çalışanlar birer birer düşmeye başladı O an cesaretlendim ve bende Onlara yardım ettim ama çok geç kalmıştım o anda hepimizin öleceğini düşünüyordum... işte tüm umutların tükendiği anda Adı Shoutmon olan başka bir yaratık bizi oradan kurtardı ve Işığın içine doğru hepimizi sürükledi... Shoutmon yaralanmıştı ona doğru elimi uzattığımda parmaklarımın ucunda bir cihazbelirdi diğer yaratıklar "Efsanevi Xros Loader!!!" diye bağırdı ve shoutmonda bana "Sen Efsanevi Generalsin!!!" dedi, ben cihaza dokunduğumanda Beyaz görünümlü Xros Loader Altın Sarısı bir renk aldı ve macera böyle başladı.
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

Nerden : Human Spirit Of Light: Wolfmon--------Licht Sieger: 100--Licht Kugel: 90--Zwei Sieger: 120--Strahl: 80

Karakter:Hasan Empty
MesajKonu: Geri: Karakter:Hasan   Karakter:Hasan Icon_minitimePaz Nis. 01, 2012 3:09 pm

Onaylandı. Very Happy

Karakter:Hasan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karakter : Takato
» karakter omegamon_tamer
» Karakter: Mototuku
» Karakter:Okumura Rin
» Karakter:Jiraiya