DigimonTR RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DigimonTR RPG

Digimon RPG Güncel Forumu

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi

5 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

Nerden : Human Spirit Of Light: Wolfmon--------Licht Sieger: 100--Licht Kugel: 90--Zwei Sieger: 120--Strahl: 80

Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Empty
MesajKonu: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:41 pm

Bence hepimizin aklında birşeyler var. Hepimiz aklımızdakikeri yazarsak burası daha iyi biryer haline gelebilir Smile

Benim birkaç tavsiyem olacak:

1- Kişinin karakter resmi kendi seçilsin ama resimde bir yüz olmak zorunluluğu olsun.
2- Eventler için o konuyu sık sık talip edebilecek ve Adminin de izniyle yeni eventler açabilecek bir "Event Görevlisi" atansın.
3- Mesaj sayısıyla artan kademeler yerine savaş başarısıyla artan kademeler olsn.
firatkervan
Alışmış RPG Oyuncusu
Alışmış RPG Oyuncusu
firatkervan

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:44 pm

Katılıyorum.Güzel fikirler.Yalnız bir yüz derken ne demek istedin?
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

Nerden : Human Spirit Of Light: Wolfmon--------Licht Sieger: 100--Licht Kugel: 90--Zwei Sieger: 120--Strahl: 80

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:45 pm

Benim resmimdekine bak Wink
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:48 pm

anladım bencede savaşarak artsın seviye daha güzel olur
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:49 pm

Evet çünkü öteki türlü haksızlık olur.
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:51 pm

ewet örneğin forumlarda boşa post kasıp en yüksek seviyeye gelmiş olanlar var
firatkervan
Alışmış RPG Oyuncusu
Alışmış RPG Oyuncusu
firatkervan

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:53 pm

Savaş nerde yapılcak?masters'da mı?yoksa battle'da mı?
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:54 pm

Düşünsene adamon 2 megası var diğerinin 1 mega 1 ultisi. Mesaj sayısı yüzünden seviyesi yüksek olucak 2 mega kaybedicek :S Very Happy

Edit: Fırat bence bu hepsinden bağımsız bir internet RPG'si Very Happy
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:54 pm

walla bilmem ama normal rpg oyunundan daha iyi olucağı kesin savaşların savaşlar battle'da yapılsın benim masters hesabım yok Sad
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:56 pm

Batltle'da haksızlık olur bazılarının digimonları çok yüksek. Burada kendi digimonalrımızı almaktan bahsesdiyoruz Very Happy Hiç internet RPG'si görmediniz mi? Bakın bi örnek; (Burası terkedilmiş bir yer o yüzden linkini vermekte bir sakınca göremedim Very Happy)

http://digimonrpg2010.turkforumpro.com/
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 8:57 pm

biliyorumda battle hesaplarını yazdık ya ne biliyim fıratın dediği olabilir dedim ama aslında zaten battle oynuyoruz rpg dede değişiklik olur
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:00 pm

Bence o bir yanlış anlaşılma öyle olduğunu sanmıyorum. O mesajlar da burada gereksiz demektir "eğer haklıysam". Smile
firatkervan
Alışmış RPG Oyuncusu
Alışmış RPG Oyuncusu
firatkervan

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:07 pm

yalnız onları nasıl lvl atlatcaz?
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:09 pm

evet neye göre belli olcak dövüşlere ve dövüştüğümüz digimonun lvl'ına göre mi belli olcak
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:11 pm

Evet Digimon Battle'ın raporlu hali gibi düşünün bunu Very Happy Digimona dalıyorsunuz görevliler de gerekli veriileri inceleyip size hasarları söylüyor. Paylaştığım linki biraz kurcalayın orada çok iyi bir şekilde bulabilirsiniz Wink
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:13 pm

buldum anladım sanırım neyse inşallah admin yenilikleri hemen yapar zaten hangi karakter ve digimonu seçeceğimi biliyorum zaten avatarımda gözüküyor sanırım Very Happy eğer o karakter ve digimonu alırsam avatar böyle kalabilir mi ikisinide içeriyor
firatkervan
Alışmış RPG Oyuncusu
Alışmış RPG Oyuncusu
firatkervan

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:15 pm

yalnız lvl atlatma çok garip geldi bana çok uzun sürmez mi böyle.bide karşısına digimonu admin mi çıkarıyo?saldırı hasarını kim belirliyo?
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:17 pm

ewet o da var yani sen saldır dion admin gelio yada görevli kimse o yazıo şu kadar hasar die ya biz savaşa başladık saldırdık görevli online değilse çok bekleriz orada kesin olabilecek birkaç görevli olmalı ve nöbetleşe o bölüme bakmalılar

En son erginksk tarafından Çarş. Eyl. 08, 2010 9:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
War-Grey-Tamer
RPG Modu
RPG Modu
War-Grey-Tamer

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:20 pm

İşte bu yüzden birden fazla görevli atanması şart bu tip forumlarda. Smile

Saldırı hasarını da karşına çıkan canavarı da görevli belirler. Mesela sen diyosun ki:

"Fırat Black Agumon'uyla volkanın yanında yürüyodrdu. Birden karşısına..."

Sonra Admin de şöyle yapıyor:

"Bir Flarerizardmon" (digimonun resmini, öldürünce vereceği EXP'yi ve saldırılarını olmak üzere temel bilgilerini anltıyor.

Sonra sen ya kaçtığını ya da dövüşeceğini belli eden bir RP yazıyorsun. Dİyelim ki savaşacaksın:

"Black Agumon Dİgivolve! DarkTyrannomon! Saldır! Iron Tail!"

Görevli de kalanını belirleyecek. Dövüş sırasında amdin yazdıktan sonra sıra yine sana gelecek. Yİne sıra sendeyken kaçabilirsin veya BlackWargreymon olup haddini bildirebilirsin Wink

____

Neyse beyler ben bu gece çıkıyorum herkese iyi geceler... Very Happy

____
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:23 pm

lvla göre mi evrim geçirebiliyoruz yoksa her el için bir kere mi güzelmiş böyle
bide 21 lvl greymon en hızlı nerde kasılır battle'da
firatkervan
Alışmış RPG Oyuncusu
Alışmış RPG Oyuncusu
firatkervan

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:23 pm

anladım.biraz baktım forum'a da digimon'larımızı nasıl seçiçez?istediğimiz digimonları mı?
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:24 pm

walla benimki belli zaten seninkide patamon olur heralde tabi in-training seviyesinden seçeriz heralde
firatkervan
Alışmış RPG Oyuncusu
Alışmış RPG Oyuncusu
firatkervan

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 9:55 pm

peki şöyle bişey olur mu?(atıyorum)
yolda de knowledge'e rastladı ve armor evo...
gibi
Naruto
Profesyonel RPG Oyuncusu
Profesyonel RPG Oyuncusu
Naruto

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 10:04 pm

blmm ki bir digimondan fazla digimonumuz olabiliyormu peki oluosa kaç tane en fazla
BlackWargreymon
RPG Modu
RPG Modu
BlackWargreymon

MesajKonu: Geri: Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi   Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 10:26 pm

Admin belirler Smile

Digimon RPG İçin Tavsiyeler Evi
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Dostluk İçin!
» Örnek RPG İçin Gir...
» herşey yakalamak için...
» Resimler için öneri
» Dna evrimi için git IcDigivice!!!